About

Spaans-Rivas is een modern allround taal- en vertaalbureau voor vertalingen, zakelijke trainingen en privécursussen in de Spaanse taal.

Spaans-Rivas levert bijna 24 jaar:

  • professionele, hoogwaardige vertalingen tegen scherpe tarieven;
  • incompany taaltrainingen op maat voor bedrijven die zaken doen met Spaanstalige landen;
  • privélessen en groepslessen Spaans voor particulieren.

Taalbureau Spaans-Rivas is in 1998 opgericht door Rosa Rivas Aranaga, beëdigd vertaler Spaans en gediplomeerd docente. Als vertaalster heeft zij zich gespecialiseerd in juridische en overheidsvertalingen, waarvoor zij extra cursussen volgde bij het Instituut voor Gerechtstolken en Vertalers in Utrecht. Als docente heeft zij onder andere gewerkt voor de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen, bij het opleidingsinstituut Schoevers, bij het Spaans Cultureel Centrum Molinos de Viento en voor diverse grote ondernemingen, waarvoor zij incompany trainingen op maat verzorgde.

Spaans-Rivas werkt samen met een netwerk van professionele docenten, vertalers en redacteuren. Alle vertalers die voor Taalbureau Spaans-Rivas werken staan ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en vertalen naar hun moedertaal. Ook hebben zij een geheimhoudingsplicht voor de informatie waarmee zij werken.

U profiteert van scherpe tarieven omdat Spaans-Rivas geen bemiddelingskosten hanteert. Er wordt gewerkt met vertalers en docenten uit het eigen professionele netwerk. Zo staat Spaans-Rivas ervoor garant dat er altijd snel een professional voor uw opdracht beschikbaar is, tegen een goede prijs.

Taalbureau Spaans-Rivas heeft een gevarieerd en zeer tevreden klantenbestand, afkomstig uit bedrijfsleven, overheid, semi-overheid en particuliere kringen.

Spaans-Rivas heeft onder andere gewerkt voor:
Koninklijke Marechaussee, Openbaar Ministerie (OM), Sociale Verzekeringsbank (SVB), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), Hogeschool voor Tolken en Vertalen ITV, Schoevers, BV&T opleiding en advies én Molinos de Viento

 

de-profesor¡Hasta pronto!